Duurzame samenwerking

CUBE Homes uit het Limburgse Swalmen, producent van compacte mobiele woningen, is een tevreden klant van ADLER Benelux in Heeze.

Het bedrijf bouwt modulaire prefab-woningen, die niet alleen als mantelzorg- of
Duurzame samenwerking | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Het bedrijf bouwt modulaire prefab-woningen, die niet alleen als mantelzorg- of vakantiewoning gebruikt kunnen worden, maar ook als tijdelijke woning. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het Limburgse bedrijf: de verplaatsbare woningen zijn volledig gemaakt van duurzaam hout en er wordt volgens de cradle-to-cradle filosofie gewerkt.

CUBE Homes garandeert bovendien producten van hoge kwaliteit met een lange levensduur. De producten van ADLER leveren hier sinds drie jaar een bijdrage aan. De twee bedrijven dragen dezelfde waarden uit: ook bij de Oostenrijkse verf- en lakproducent speelt duurzaamheid een belangrijke rol. ADLER is namelijk één van de eerste 100% klimaatneutrale ondernemingen in de sector.

CUBE Homes gebruikt verschillende producten uit het assortiment van ADLER Benelux. Daarnaast waardeert Patrick Lemmen, eigenaar van CUBE Homes, de klantgerichtheid van ADLER Benelux. ‘Er wordt altijd met ons meegedacht. Welke mogelijkheden zijn er? In welke situatie is welk product het meest geschikt? Welke kleur is het meest passend? Zo werken wij ook, dus dat past bij ons. Bovendien zijn de lijntjes kort.’

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen