Een droomloft in Eindhoven

Ontwerper François Hannes, Egon Deuze en Willuks Interieurprojecten waren verantwoordelijk voor het realiseren van deze loft in Eindhoven, de Nederlandse designhoofdstad.

Een droomloft in Eindhoven | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Een droomloft in Eindhoven | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Een droomloft in Eindhoven | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De missie om een sfeer te creëren waar luxe, warmte en licht samenkwamen - zonder een deel van de industriële charme te verliezen - betekende dat de keuze van materialen, meubels, accessoires en verlichting cruciaal was.

Het ongelooflijke resultaat van François Hannes en Willuks is niet alleen gebaseerd op visuele schoonheid, maar ook op de keuze van materialen die de duurzaamheid en functionele aard van het huis garanderen.

Dit is de reden voor het opnemen van HIMACS, aanwezig onder andere in de gootsteenunit, waarvoor de iconische Alpine White S028-kap is gekozen.

Voor deze hoek gewijd aan welzijn was het essentieel om hygiëne en netheid te kunnen garanderen, iets waar HIMACS bekend om staat.

Het hoogtepunt van de badkamer is ook de lichte, elegante Alpine White S028 Shadow van HIMACS, dat combineert met het hout en andere materialen voor een natuurlijke esthetiek, waardoor een ruimte ontstaat waar schoonheid en functionaliteit in harmonie samenvloeien .

Het thermovormbare karakter, met eindeloze ontwerpmogelijkheden, maakte het het ideale materiaal voor deze badkamer, waardoor de eigenaren precies kregen wat ze zochten in de badkamer.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen