Een gericht advies voor een optimaal resultaat

Waterland Coatings adviseert en levert industriële coatings met nieuwe innovaties en oplossingen voor de gehele Benelux. Centraal staat het persoonlijk en directe contact met de klant. 
Een gericht advies voor een optimaal resultaat | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Een gericht advies voor een optimaal resultaat | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Een gericht advies voor een optimaal resultaat | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Samen wordt gekeken waar de prioriteit ligt, bijvoorbeeld kwaliteit van het eindproduct, kostenbesparing of de doorlooptijd. Hierna volgt een analyse van het complete coatingproces en een gericht advies voor een optimaal resultaat.
Voor alle ondergronden en toepassingen biedt Waterland Coatings een kwalitatief hoogwaardige oplossing. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de arbeidsomstandigheden. Een juist product/systeem draagt bij aan een veiligere werkomgeving, denk hierbij aan de verdere reductie van emissie van Vluchtige Organische Stoffen.
Het zeer brede assortiment aan producten en oplossingen maakt het mogelijk om te voldoen aan de meest uiteenlopende verplichtingen of certificaten, zoals EU-ecolabel en CE markeringen.
Of het nu gaat om hygiëne, duurzame projecten of (brand)veiligheid; Waterland coatings biedt altijd de juiste oplossing.
 
Exclusieve partner Irurena Group Benelux.
Waterland Coatings is in de Benelux de exclusieve partner van de Irurena group uit Spanje. Een toonaangevend bedrijf in onder andere de houtverwerkende sector. Irurena Group produceert al meer dan 45 jaar hoogwaardige coatings voor de houtindustrie.
De organisatie draagt het milieu een warm hart toe. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het groeiende assortiment aan watergedragen producten voorzien van een EU-ecolabel en biobased producten.
Sinds de Irurena Group de export van kwaliteitsverven en branchespecifieke oplossingen heeft uitgebreid naar de Benelux is hun klantenbestand in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Hiermee groeide ook de wens en de noodzaak voor een vaste partner in de Benelux. Sinds 2021 is Waterland Coatings het vaste aanspreekpunt voor de Irurena group in de Benelux.
 
Specifiek ontwikkelde eigenschappen
Naast het exclusief verdelen van Irurena producten biedt Waterland coatings op maat ontwikkelde oplossingen voor diverse andere branches en projecten, zoals de scheepsbouw, staalbouw en carrosseriebouw.
Naast alle standaard gebruikelijke parket en houtlakken voor binnen en buitenafwerkingen en constructies levert Waterland Coatings lakken en primers met specifiek ontwikkelde eigenschappen:
 
* Ecologische lakken en primers met EU-ecolabel
* Food approved eindlagen voorzien van certificaat
* Glasheldere brandvertragende watergedragen vernissen
* Anti bacteriële coatings op basis van biocide vrije technologie
* Watergedragen 2-componenten bolle hoogglans lakken
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen