Een optimaal binnenklimaat met warmtewerende folie

Algemeen 09-04
Een optimaal binnenklimaat met warmtewerende folie

Onbehandeld glas laat warmte, licht en UV-straling van de zon ongehinderd door. Hierdoor kan het binnen erg warm worden, kan men hinder ondervinden van het felle zonlicht en zullen kwetsbare materialen sneller verkleuren. Man Protection biedt dé oplossing tijdens de zonnige dagen.

Een optimaal binnenklimaat met warmtewerende folie

Door toepassing van warmtewerende folie op de ruiten, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%. Hiermee creëert men een aangename werk- en leefomgeving. Tijdens de zonnige dagen wordt de aangestraalde warmte geweerd, echter met behoud van het daglicht. Het klimaat binnen blijft optimaal en men bespaart op het energieverbruik van de airco. Tevens filteren raamfolies meer dan 99% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht. Hiermee vertraagt raamfolie de verkleuring en veroudering van kostbaar interieur.

Lees ook: Raamfolie biedt maximale warmtewering

Naast de bekende warmtewerende spiegelfolies heeft Man Protection ook nano-keramische folies in het assortiment. Deze unieke duurzame folies bevatten geen metalen, veroorzaken geen corrosie en hebben een minimale reflectie, waardoor het aanzicht van een gebouw nagenoeg niet verandert. Door een geavanceerde nano-keramische infrarood reducerende technologie blokkeren deze folies selectief de infrarood- en UV-stralen, terwijl ze een hoge lichtdoorlaatbaarheid bieden.