Een vleugje nostalgie in een eigentijdse jas

Eijffinger presenteert de nieuwe behangcollectie Posy. Zet je muren in bloei met deze weelderige collectie die vintage combineert met de hedendaagse bloementrend.

Zeg het met bloemen. Posy, een naam uit de Victoriaanse tijd voor een klein boeket die
Een vleugje nostalgie in een eigentijdse jas | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Een vleugje nostalgie in een eigentijdse jas | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Zeg het met bloemen. Posy, een naam uit de Victoriaanse tijd voor een klein boeket die een speciale boodschap uitdraagt, is nu de titel van deze veelzeggende en bloemrijke collectie. 

Met Posy staan de muren altijd vol in bloei. Ga terug in de tijd met een groots veelkleurig ornament van gezeefdrukte bloemen. Gestrooide stervormige bloemetjes dansen als lichtpuntjes op de wand of kies voor een sierlijke all-over bloemenprint. Uitgesproken abstracte bloemen, bladeren en aardbeitjes slingeren symmetrisch over het behang. En voor de liefhebbers van wat minder contrast is er een block-print met een tonaal jacquard patroon. Kies uit krachtige donkere kleuren, zachte verwassen of meer spicy pastels. 

De bijpassende Wallpowers bieden nog meer bloemenpracht: een folkloristisch patroon in licht pastel en diep donkergroen of een dessin van in potlood geschetste bloemen in crème en saliegroen. Of ga voor een zwierig borduurwerk op kleine bloemetjes in indigo en donkerbruin!

Posy is een vleugje nostalgie in een eigentijdse jas. Heel herkenbaar, en toch helemaal van nu.

De collectie Posy is vanaf eind februari 2022 verkrijgbaar bij de Eijffinger verkooppunten.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen