Een vrouwenvoet is geen mannenvoet

18-01-2023
Een vrouwenvoet is geen mannenvoet

Daarom introduceert Bata Industrials de WHAWOWA collectie: veiligheidsschoenen speciaal ontwikkeld voor de vrouw. Met een slank design en superlicht van gewicht. Ook qua looks is de collectie precies What Women Want (WHAWOWA).

Een vrouwenvoet is geen mannenvoet

De nieuwe collectie is geïnspireerd op de laatste modetrends en gemaakt van technologisch innovatieve materialen. De schoenen bieden optimaal comfort door een perfecte pasvorm en extra demping.

Een vrouwenvoet is geen mannenvoet

De WHAWOWA collectie is ontworpen als een lifestyleschoen: stijlvol, vrouwelijk, licht en slank. Een schoen waarmee je ook buiten je werk gezien wilt worden en die tot in elk detail veilig is. Onder andere door de beschermende stalen veiligheidsneus, FlexGuard kunststof antipenetratie zool en extra sterke antislipzool.

Je voeten blijven langer fit dankzij Bata’s Easy Rolling System: de innovatieve vorm van de schoen laat op een natuurlijke manier je stap afwikkelen waardoor je gemakkelijker loopt en meer ondersteuning ervaart. Een aantal modellen uit de collectie is voorzien van zeer ademend bovenmateriaal. Samen met de vochtafvoerende meshvoering en de Odor Control-behandeling van elke schoen blijven je voeten fris en fit tot het einde van elke werkdag.

De extra laddergrip voorkomt uitglijden op traptreden, ribbels en laddersporten.