Eenvoudige ZZP-administratie

28-07-2022
Eenvoudige ZZP-administratie

TSG ‘The Specialist Group’ heeft een nieuw label ‘Fellow’ aan haar reeks toegevoegd dat zich richt op de volledige backoffice voor de opdrachtgevers en ZZP’ers.

Eenvoudige ZZP-administratie

De wetgeving wordt strenger voor opdrachtgevers en zelfstandigen in een groeiende markt van inmiddels 1,6 miljoen zelfstandige professionals (bron: CBS). Daardoor ontstaan vragen bij het aangaan van een samenwerking tussen opdrachtgevers en ZZP’ers en eventuele inhuurrisico’s. Veel ondernemers weten niet of ze wel voldoen aan de wet DBA. Denk aan de voorwaarden waar een contract aan moet voldoen, om een verkapt dienstverband te voorkomen.

TSG wil opdrachtgevers ontzorgen door juridisch de opdracht via Fellow uit te voeren. Opdrachtgevers zijn daarmee gevrijwaard van alle inhuurrisico’s en voldoen 100% aan de huidige wet- en regelgeving.

Aansluitend zorgt een heldere urenregistratie en facturatie ervoor dat ook de ZZP’ers voldoen aan alle eisen van de Belastingdienst en makkelijk hun administratie kunnen voeren. Hierin worden ze geadviseerd door een vast contactpersoon.

Fellow heeft geen eigen recruitment platform gekoppeld aan de dienstverlening. Fellow werkt volledig digitaal en gaat op termijn ook gebruik maken van AI technologie om de dienstverlening nog verder te professionaliseren.