Efficiëntie uit de lakspuit

Wat voor producenten van meubels en kozijnen al lang de standaard is, biedt ook schilders enorme voordelen: het lakken met behulp van een spuitapplicatie. Met de schilderslak Aqua-Nova Pro-spray heeft de toonaangevende Oostenrijkse verf- en lakproducent ADLER het perfecte product voor professionals in huis.

Uit de praktijk blijkt dat wie gebruik maakt van een spuitapplicatie, inclusief het
Efficiëntie uit de lakspuit | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Uit de praktijk blijkt dat wie gebruik maakt van een spuitapplicatie, inclusief het voorbereiden en reinigen van de apparatuur circa  20 procent sneller klaar is. Niet alleen bij grote bouwprojecten, maar ook bij kleinere lakklussen besparen schilders op deze manier tijd en geld.

Maar de spuitapplicatie is niet alleen efficiënt, ook de kwaliteit is uitstekend: de doorstroming is optimaal en de dikte van de laklaag is overal gelijk, net als het uiterlijk. Wie niet alleen efficiënt wil werken, maar daarnaast ook hoge ogen wil gooien met uitstekende kwaliteit, kiest voor de Aqua-Nova Pro-spray van ADLER. De watergedragen lak is uitermate geschikt voor spuitapplicaties en zorgt in een handomdraai voor perfect witte of gekleurde oppervlakken.

Wie eerste ervaring wil opdoen met de spuitapplicatie, kan deelnemen aan de cursus ‘Spuitapplicatie van lakken’. Hier vertellen experts van ADLER schilders wat ze moeten weten om efficiënt met deze applicatie te kunnen werken.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen