EKODUR: nieuw en uitgebreid

EKODUR: nieuw en uitgebreid | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
EKODUR: nieuw en uitgebreid | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
RIGO Verffabriek uit IJmuiden, die dit jaar haar 80e verjaardag viert, brengt met de EKODUR Aflak Interieur Mat 1K en 2K, en een Hoogglans Emulsie Aflak een welkome uitbreiding van het EKODUR assortiment. Omdat de fabriek zich al in de jaren ‘70 heeft toegelegd op het ontwikkelen van watergedragen verf- en laksystemen, kunnen zij zich met recht specialisten in interieurafwerking noemen. Met de producten SKYLT, ROYL en STEP heeft RIGO Verffabriek ook een gevestigde naam in de parketmarkt. De EKODUR producten komen mét de assortimentsuitbreiding in een geheel nieuwe uitstraling onder de merknaam RIGO Verffabriek, en niet langer als Evert Koning.
De productlijn EKODUR is een zeer compleet assortiment watergedragen schildersverven die zich kenmerken door een uitstekend kwastgevoel, prettige verwerkbaarheid en een blijvend wit eindresultaat. De EKODUR komt mét de assortimentsuitbreiding in een geheel nieuwe uitstraling, en in glansgraden variërend van Mat, Satijn, Glans en Hoogglans. Naast de Interieur Aflakken 1K en 2K en de Emulsie Aflak (Bio-based) omvat het assortiment een Grondverf en een Hechtprimer (licht corrosie werend), een Vernis en een Aflak Exterieur.
“Onze EKODUR producten staan in de markt bekend als waterverdragen verf die qua kwastgevoel hetzelfde verwerken als een oplosmiddelhoudende verf en hebben een relatief lange open tijd. Maar doordat er geen alkyd aan is toegevoegd blijven de EKODUR PU-lakken wit,” aldus Machiel van Westerhoven, directeur RIGO Verffabriek.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen