Elke bouwplaats veilig verlicht

De nieuwe 18 Volt accu bouwlampen UB18DC/DB/DD van HiKOKI werpen een helder LED-licht op de werkomgeving. De bouwlampen hebben verschillende instelbare helderheidsniveaus - van 2.000 tot 10.000 lumen - om elke bouwplaats te verlichten en daardoor veilig te maken.

Elke bouwplaats veilig verlicht | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Elke bouwplaats veilig verlicht | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Elke bouwplaats veilig verlicht | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De krachtige accu’s van HiKOKI bieden een lange looptijd, waardoor de gebruiker de accu’s minder vaak hoeft te vervangen. De UB18DB verlicht het werkgebied tot 51 uur met 2.000 lumen. Voor meer veeleisende toepassingen kan de gebruiker de UB18DC tot 34 uur gebruiken zonder de accu te vervangen - met een helderheid van maximaal 4.000 lumen. En voor extreme situaties heeft HiKOKI de UB18DD bouwlamp ontwikkeld. Met 10.000 lumen verlicht hij zelfs het donkerste werkgebied.

De zeer efficiënte bouwlamp UB18DD stelt gebruikers in staat om hem te gebruiken als accu bouwlamp of als gesnoerde lamp - voor onbeperkte brandtijden. Alle drie bouwlampen kunnen bovendien traploos worden gedimd.

De nieuwe bouwlampen van HiKOKI hebben allemaal een robuuste behuizing met beschermingsklasse IP 54 of IP 65. Bovendien zijn alle lampen schokbestendig, ook als het echt moeilijk wordt.

De kwalitatief hoogwaardige, ingebouwde LED's hebben een bijzonder lange levensduur van maximaal 25.000 uur, wat overeenkomt met een ononderbroken gebruik van drie jaar.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen