Energie Kozijnen voor gerenoveerde villa

Select Windows is verantwoordelijk voor de levering van Energie Kozijnen in combinatie met triple isolatieglas in een bijzondere villa in het Noord-Hollandse Velsen-Zuid. Deze villa is genomineerd voor de prestigieuze VKG Architectuurprijs voor Duurzame Renovatie.

Energie Kozijnen voor gerenoveerde villa | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Energie Kozijnen voor gerenoveerde villa | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Energie Kozijnen voor gerenoveerde villa | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Voordeur, achterdeuren, tuindeuren en schuifpuien werden vervangen. Advies en montage bij dit project werd gedaan door Select Windows Partner Van der Vlugt in Velserbroek.

De jury noemt de renovatie van de woning in Velsen een fraaie opwaardering van een villa uit de jaren vijftig. De villa is levensloopbestendig en duurzaam gemaakt door investeringen in onder meer een warmteterugwinsysteem, isolatie en gevelbekleding. “Mooi hoe de renovatie de esthetiek naar een hoger niveau heeft getild door het gebruik van subtiele kleurschakeringen en detaillering,” aldus de jury. Zo werd er bijvoorbeeld gekozen voor een isolerende kunststof voordeur van Select Windows in een iets lichtere kleur dan de aluminium gevelbekleding.

Energie Kozijnen met driedubbel isolatieglas

Door het gebruik van Select Windows Energie Kozijnen met driedubbel isolatieglas, hoogwaardige isolatie van muren en dak, en andere energiebesparende maatregelen, is de villa nu volledig gasloos en energieneutraal.

Op 7 december vindt de prijsuitreiking plaats tijdens het seminar `Circulair ontwerpen´, georganiseerd door VKG Keurmerk en Stedebouw & Architectuur in de Metaal Kathedraal in Utrecht.

selectwindows.nl

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen