Extreem mat onder elke hoek

Bona introduceerde de geheel nieuw ontwikkelde en geformuleerde versie van de meest ultramatte parketlak tot dusver: de Bona Traffic HD Raw.

Een zeer slijtvaste, extreem matte 2-componentenlak die uitermate geschikt is voor een
Extreem mat onder elke hoek | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Extreem mat onder elke hoek | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Een zeer slijtvaste, extreem matte 2-componentenlak die uitermate geschikt is voor een onzichtbare bescherming van houten vloeren. Of de vloer eerst voorzien wordt van één van de moderne kleuren uit het Bona Craft Olie kleurenassortiment, één van de 5 grondlakken (van wit tot donker) of in 3 lagen rechtstreeks aangebracht, elk type afwerking zal er even extreem mat uitzien. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je de glansgraad van maar 4% beoordeelt: zowel bij 60° als bij 85° zal de glansgraad dezelfde uitstraling geven: mat! Bovendien is het gevoel van onbehandeld hout nog beter dan dat het al was.

De Zweedse producent kan met trots melden dat ook deze lak voldoet aan de allerhoogste normeringen: Emicode: EC1+ en Greenguard.

Bovendien voldoet de Bona Traffic HD Raw aan de DIN normering 51130 (welke de stroefheid van de lak bepaalt -klasse R9) en is dus ook geschikt voor toepassing in ruimtes waar met vochtige zolen gelopen wordt, zoals de entree van theaters, het stadhuis, de bibliotheek enzovoort.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen