F. Ball opnieuw Beste Vloerlijmfabrikant

F. Ball opnieuw Beste Vloerlijmfabrikant

F. Ball won onlangs wederom de felbegeerde prijs in de Engelse vloerenbranche ‘Beste Vloerlijmfabrikant’. Ieder jaar vraagt de branchevereniging voor vloerenprofessionals, de Contract Flooring Association, de lezers van hun magazine om hun favoriete merk en product kenbaar te maken. Ook dit jaar kreeg F. Ball weer de meeste stemmen voor onder andere de categorie Beste Vloerlijmfabrikant. Een onderscheiding die het bedrijf al sinds 1997 elk jaar trots in ontvangst neemt.

F. Ball opnieuw Beste Vloerlijmfabrikant

F. Ball investeert veel in research en development. Om het assortiment te verbeteren, en vloerenexperts te helpen aan de steeds hogere verwachtingen van de klant te voldoen. De laboratoria op het hoofdkantoor in Engeland zijn in eigen beheer. Een team van wetenschappers werkt continue aan producten, specifiek voor de professionele vloerenstoffeerder, die zowel gebruiksvriendelijk als tijdsbesparend zijn.

F. Ball Aanbevolen Lijm Gids

Bovendien publiceert het bedrijf de Aanbevolen Lijm Gids (RAG ®), het naslagwerk waarmee je snel kunt nakijken welk vloerlijm het meest geschikt is voor welke vloerafwerking. Ieder lijmadvies en de resulterende lijmhechting draagt F. Ball garantie. Voor de levensduur van de vloerinstallatie, zolang het advies wat betreft vloervoorbereiding en het verwerken van de producten is opgevolgd.