Frisse nieuwe stijl

#afbouw 22-03-2021
Frisse nieuwe stijl

Het Gyproc Wandenboek is vernieuwd. De nieuwe editie heeft een update gekregen op inhoud en een frisse nieuwe stijl.
Frisse nieuwe stijl
Het boek geeft inzicht in de ontelbare mogelijkheden die de bijna 300 onderbouwde Gyproc wandsystemen bieden, uitvoeringsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en praktische tips voor een goed eindresultaat. Alle systemen in het Gyproc Wandenboek zijn onderbouwd door middel van rapporten van gerenommeerde instituten. In combinatie met de zekerheid van GyprocGarant, een levenslange systeemgarantie van Gyproc, biedt dit zekerheid voor alle betrokkenen in het bouwproces. GyprocGarant waarborgt de betrouwbaarheid van de systeemprestaties, biedt de zekerheid van volledige (technische) ondersteuning en garandeert dat alle systemen volledig getest zijn.
De belangrijkste veranderingen op een rij:
- Gyproc HABITO Wandsystemen toegevoegd; HABITO wanden, de nieuwe generatie Gyproc wanden, worden opgebouwd met HABITO gipskartonplaten en GypFrame profielen. Deze extreem stootvaste wanden zijn zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.
- Gyproc Inbraakwerende Wanden toegevoegd; speciaal voor de toepassing van inbraakwerende wanden heeft Gyproc HABITO inbraakwerende wandsystemen ontwikkeld.