Geïnspireerd door Venetiaans stucwerk

Dekton Kraftizen is de allernieuwste gevelcollectie van Cosentino. Deze collectie is geïnspireerd door Venetiaans stucwerk en kenmerkt zich in minimalisme en veelzijdigheid.

De Dekton Krafitzen Collectie is volgens Cosentino het eerste grootformaat

De Dekton Krafitzen Collectie is volgens Cosentino het eerste grootformaat stucwerkmateriaal in zijn soort. De collectie biedt toonaangevende duurzaamheid in vijf verschillende tinten met een rijke, diepe textuur.

De technische kenmerken van Dekton® staan garant voor een uniform design dat gevels van een gebouw bekleedt als een tweede huid. Eigenschappen zoals een hoge hittebestendigheid, bestendigheid tegen vorst en dooi, kleurstabiliteit en hoge vlekbestendigheid maken het materiaal perfect voor toepassingen als buitengevel.

Daarbij is het materiaal UV-bestendig en bestand tegen de elementen. Algen en zilte zeewind krijgen er geen vat op, het materiaal is zelfs graffiti-bestendig. Dit maakt Dekton ook een onderhoudsvriendelijke geveloplossing.

Het merk Dekton is gedurende de hele levenscyclus CO2-neutraal, van de extractie van de grondstof tot het gebruik van het product, tot het einde van zijn levensduur. Dit in combinatie met de lage levenscycluskosten van Dekton-producten minimaliseert het de impact op het milieu.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen