Gelijkvloerse douche van slijtvast acryl

30-08-2022
Gelijkvloerse douche van slijtvast acryl

Met de gelijkvloerse Nemea douchevloer biedt Geberit een voordelige en tegelijk elegante oplossing voor de badkamer. De witte douchevloer van slijtvast acryl is verkrijgbaar in een hoogglans- of matte afwerking en in totaal negen verschillende afmetingen.

Gelijkvloerse douche van slijtvast acryl

Geberit heeft haar assortiment douchevloeren aangevuld met de nieuwe Nemea douchevloerserie; een oplossing voor een inloopdouche van acryl, die zowel voor kleine als grotere badkamers geschikt is en overtuigt door het tijdloze en elegante design.

De douchevloer Nemea is verkrijgbaar in de kleur wit-alpine in een hoogglans of matte afwerking en kan desgewenst ook verhoogd worden ingebouwd. De matte douchevloer is voorzien van antislip klasse A. Er is keuze uit negen afmetingen tussen 80 cm × 80 cm en 140 cm × 90 cm. De afvoer met een standaarddiameter van 90 mm kan optioneel worden afgedekt door een wit ronde afvoerkap met een elegante chromen rand, waardoor de afvoer lijkt te zweven. Een kamvormige haarzeef onder deze afvoerkap vergemakkelijkt het schoonmaken en voorkomt dat de sifon verstopt raakt.

Geberit biedt een beproefde set met poten en steunen voor een correcte inbouw van de douchevloer. Voor het uitlijnen en in hoogte verstellen van de poten is geen gereedschap nodig.