Gevuld beter

Met de introductie van het ISO+ kozijn biedt ALKU een laagdrempelige optie voor een aanzienlijke rendementsverbetering op het kunststof kozijn.

Gevuld beter | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Gevuld beter | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Gevuld beter | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De isolerende werking van het ISO+ kozijn zorgt bij huizenbezitters voor een besparing op de energiekosten, minder last van kou en tocht in de woning en minder CO2-uitstoot.

Daarbij is kunststof een materiaal dat lang mee gaat en niet geschilderd hoeft te worden. Door de moderne productieprocessen gaat er weinig materiaal verloren en op het gebied van recycling is veel mogelijk. Kunststof kozijnen scoren dan ook hoog op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Timo Gloudemans, directeur van ALKU: ‘Ieder kunststof kozijn heeft meerdere holle profielkamers. Eén van die kamers vullen we volledig met de speciale ISI®-technologie, een super-isolerend schuim. Daarnaast voegen we nóg meer schuim toe op plekken in het kozijn wat tocht kan reduceren. Ten opzichte van een vergelijkbaar profiel zonder ISI®-technologie geeft dit een rendementsverbetering van maar liefst 9,1% op het kozijn.’

Om de introductie van het ISO+ kozijn breed onder de aandacht te brengen, lanceert ALKU de campagne ‘Sommige dingen zijn nu eenmaal beter als ze gevuld zijn’.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen