Gewaagde en indrukwekkende interieurs

In september 2022 lanceert Paint & Paper Library een nieuwe, verfijnde kleurenkaart met nieuwe verftinten en kleurenfamilies.

Gewaagde en indrukwekkende interieurs | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De nieuwe Paint & Paper Library-kleurenkaart bevat negen nieuwe toevoegingen aan het ‘Original Colours’-palet, drie nieuwe ‘Architectural Colours’-kleurenfamilies en acht herboren tinten uit het archief van Paint & Paper Library.

Het ‘Original Colours’-palet is verrijkt met negen nieuwe in het oog springende, kleuren, ontworpen om bij afzonderlijk gebruik gewaagde en indrukwekkende interieurs te creëren of bij het combineren van deze kleuren sterk contrasterende, moderne ontwerpschema’s te realiseren.

Naast de upgrade van het kleurenpalet zijn er ook drie nieuwe families van zachte, gegradueerde ‘Architectural Colours’ aan de kleurenkaart toegevoegd. Binnen een kleurenfamilie bieden vijf tinten diverse sterktes van hetzelfde pigment, waarmee een harmonieus en goed afgestemd kleurenschema kan worden gevormd.

Uit het archief van Paint & Paper Library zijn acht andere kleuren herboren. De 42 bestaande kleuren van de vorige Paint & Paper Library-kleurenkaart zijn gearchiveerd om plaats te maken voor deze nieuwe kleuren en kleurenfamilies. De archiefkleuren blijven beschikbaar.

De nieuwe Paint & Paper Library-kleurenkaart en -kleuren worden gelanceerd op 12 september 2022.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen