Glashelder

21-09-2022
Glashelder

Guardian Clarity™ Neutral is ontwikkeld om te voldoen aan de groeiende wens naar meer transparant, neutraal ogend glas voor architecturale projecten, evenals speciale toepassingen zoals digital signage, winkelpuien en museumdisplays.

Glashelder

Guardian Clarity is een geavanceerd antireflecterend gecoat glas dat de hoogste transparantie biedt van elk Guardian Glass-product tot nu toe.

Met een reflectiviteit van 0,6% levert Clarity Neutral een kijkervaring als nooit tevoren in Guardian. Vergeleken met de huidige versie van Guardian Clarity antireflectieglas (0,7% reflectiviteit) biedt Clarity Neutral nog meer transparantie door de blauwachtige reflecties die in het glas achterblijven te verminderen, wat resulteert in een meer neutrale resterende gereflecteerde kleur. Zelfs bij weinig of diffuus achtergrondlicht vermindert Clarity Neutral ongewenste lichtreflectie en breking over meer hoeken en lichtfrequenties. Het nieuwe glas profiteert ook van een lagere waas- en kleurverschuiving na een warmtebehandeling.

In speciale toepassingen zoals winkelpuien, museumvitrines, fotolijsten en commerciële koeldeuren vermindert Clarity Neutral reflecties en verblinding zodanig dat het glas bijna onzichtbaar lijkt, waardoor een helderder, ononderbroken, natuurlijker uitzicht door het glas ontstaat.