Heco introduceert kunststofkoffers met houtschroeven en bits

Heco introduceert kunststofkoffers met houtschroeven en bits

Heco-Schrauben heeft een aantal handige en stevige kunststofkoffers op de markt gebracht, waarin Heco-Topix-Plus houtschroeven, bitjes en bithouders overzichtelijk ingepakt zijn. Dankzij de koffers heeft de vakman altijd schroeven bij de hand en hoeft hij niet meer in allerlei losse doosjes en bakjes te zoeken om de schroeven met de juiste afmetingen of schroefkop te vinden. Naast de Heco-L-Boxx met een selectie van 3.000 schroeven en de Heco-L-Boxx Mini met 700 schroeven zijn er ook lege koffers leverbaar, die door de vakman naar eigen inzicht gevuld kunnen worden.

Heco introduceert kunststofkoffers met houtschroeven en bits

De assortimentskoffers voor de Heco-houtschroeven zijn een robuust hulpmiddel om een uitgebreide selectie schroeven gemakkelijk mee te nemen. De koffers hebben de kenmerkende oranje Heco-kleur en zijn voorzien van het Heco-logo. Dankzij de indeling van de koffers met losse inzetbakjes of vaste sorteervakken kunnen de schroeven bovendien op een overzichtelijke manier geordend worden, zodat de benodigde schroeven voor elke houtverbinding snel gevonden zijn. De L-Boxx kan bovendien eenvoudig gestapeld worden. 

Heco introduceert kunststofkoffers met houtschroeven en bits

De L-Boxx bevat 3.005 deeldraad en voldraad houtschroeven in 20 afmetingen, die over losse inzetbakjes verdeeld zijn. In de koffer zitten ook een Heco-Bitselector en een ClicFix-bithouder. De Heco-Topix-Plus assortimentskoffer 700 bevat 700 schroeven in zes afmetingen en twee HD-20 bitjes. Daarnaast zijn ook de L-Boxx 238, de L-Boxx 102 en de L-Boxx Mini leverbaar. Daarin kan de bouwprofessional schroeven, accessoires en gereedschap naar eigen inzicht opbergen.

Hoogwaardige houtschroeven

Heco-Topix-plus is een complete serie hoogwaardige houtschroeven met verschillende afmetingen, schroefkoppen en verschillende ontwerpen van de schroefdraad, waarmee alle gangbare houtverbindingen gerealiseerd kunnen worden. De houtschroeven hebben unieke eigenschappen, die de verwerking van de schroeven zeer aantrekkelijk maken. Dankzij het GripFit-effect blijven de schroeven (zelfs van RVS) goed op het bit zitten en dankzij het samentrekeffect van de schroefdraad (‘MagicClose’) worden de houtdelen automatisch en zonder voorspannen strak tegen elkaar aangetrokken.