Hoogkwalitatief, stijlvol en meteen inzetbaar

Een interieurproject in een handomdraai naar een hoger niveau tillen? Dat kan voortaan met decoratieve MDF van Unilin Panels.

Een knappe toonzaal uit decoratieve MDF zet vloerenspecialist WAW op de kaart in Parijs
Showroominrichting van High end indoor & outdoor meubelzaak Zonnewende

Deze kant-en-klare decoratieve houtvezelpanelen staan garant voor een strakke afwerking en passen perfect in een hele resem toepassingen.

‘Een sterke, gekleurde kern gecombineerd met een kwalitatief onevenaarbare laklaag.’ Zo omschrijft productmanager Bart Catteeuw decoratieve MDF. ‘Geen geknoei meer met manuele afwerking: de platen zijn onmiddellijk klaar voor gebruik. Je kan ze direct inzetten zonder randafwerking of je kan bijpassende kantenbanden met dezelfde kleur en glansgraad gebruiken.’

De panelen zijn kleurvast, vlekbestendig en eenvoudig in onderhoud, en onderscheiden zich door hun hoge densiteit en vochtwerende kwaliteiten. Dankzij hun hoogtechnologische laklaag zijn ze ook uitermate krasbestendig. Het oppervlak van de platen met Super Matt-afwerking is zelfs vingerafdrukvrij.

Het decoratieve MDF-gamma van Unilin Panels bestaat momenteel uit 5 varianten. Unilin combineeert 3 hoogwaardige lakafwerkingen met zichtbare natuurlijke vezels en 3 stijlvolle designs uit de Decorative Range 2022-2026.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen