Hoogwaardig keramisch schuurmateriaal

08-06-2023
Hoogwaardig keramisch schuurmateriaal

Nieuw in het assortiment van Devomat is het Devo Ceramesh hoogwaardig keramisch schuurmateriaal.

Hoogwaardig keramisch schuurmateriaal

Devo CeraMesh schuurschijven zijn hoog-performante keramische gaasschuurschijven, geschikt voor het snel en grondig schuren van harde houtsoorten en andere harde vloerafwerkingen zoals gietvloeren en decoratieve pleisters.

Hoogwaardig keramisch schuurmateriaal

De open gaasstructuur zorgt voor een goede stofafzuiging, en zorgt in combinatie met de velcro hechting op de achterzijde voor een compatibiliteit met vele verschillende merken en types schuurmachines.

Hoogwaardig keramisch schuurmateriaal

De extreem harde en snijkrachtige keramische korrel schuurt moeiteloos de hardste materialen, tot zelfs vloerpleisters met kwartskorrel. Dit zorgt voor een sneller, grondiger en kwalitatiever schuurresultaat!

Vraag een gratis keramische testschijf aan

De Devo CeraMeah keramische schuurschijven bieden: een zeer hoog rendement; lange standtijd; zijn uitermate geschikt voor het schuren van harde materialen; minder krassen (geen korrelverlies); betere stofafzuiging door open structuur; een kleurafgifte op lichte ondergronden.

Devo CeraMesh schuurschijven zijn momenteel verkrijgbaar in diameter 16” en 150mm, door het groeiende succes binnenkort mogelijk ook op andere afmetingen. Grote volumes op maat zijn bespreekbaar.

Overtuig uzelf en vraag nu vrijblijvend een gratis testschijf aan!