Hoogwaardige en duurzame isolatie

#afbouw 09-04-2021
Hoogwaardige en duurzame isolatie

BZW Holland is de Nederlandse distributeur van ATI Isolatiefolie en van de Grasvezelisolatiepanelen van Gramitherm. De onderneming bestaat sinds 2018 en staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande producten en uitstekende service. De folies van BZW Holland worden uitsluitend geleverd via de professionele bouwmaterialenhandel, de panelen ook rechtsreeks aan industrie, prefab-bouwers en grote bouwondernemingen.
Hoogwaardige en duurzame isolatie
Een snelle en optimale dienstverlening kenmerkt de manier van werken van BZW Holland. Persoonlijk contact staat hierbij centraal. Je kunt met een gerust hart ieder technisch probleem bij het bedrijf neerleggen. BZW Holland doet er alles aan om dit op te lossen. Desgewenst gaat het bedrijf zelfs langs bij de klant op locatie. BZW Holland hecht grote waarde aan een hoogwaardig productniveau en kritische materiaalkeuze. 

ATI Isolatiefolie
BZW Holland is leverancier van dunne ATI Isolatiefolie. ATI Isolatiefolie reflecteert koud naar koud en warm naar warm – met optimaal warmtebehoud als duurzaam resultaat.
Het materiaal onderscheidt zich in:
* Ruimtebesparing: de gemiddelde dikte is ruim 12 mm
* Energiebesparing: warmte- en koudereflecterend
* Gebruiksgemak: gemakkelijk en snel
* Eenvoudig bewerkbaar
* Stofvrij

ATI Isolatiemateriaal wordt aangeboden in 3 varianten:
1. ATI PRO: een multilaag isolatiefolie met een damp-open eigenschap. Perfect voor gebruik bij renovatie en na-isoleren. Geschikte locatie: monumentale panden.
2. ATI 150+: een dunne isolatiefolie met een zuivere aluminium laag aan twee zijden voor de perfecte geleiding van warmte en koud. Perfect voor gebruik bij na-isoleren van locaties met een dubbele luchtspouw. Geschikte locatie: garages, voorzetwanden, zolders en bijvoorbeeld vloeren.
3. De ATI PRO BARDAGE: een meerlaagse, dampdichte isolatie folie, die in zijn volle dikte slechts 80mm dik is. Deze dunne isolatiefolie is vooral geschikt voor het isoleren van buitenmuren met direct hierop aangebracht een afzonderlijke externe afwerking. De uitzonderlijk goede thermische prestaties zorgen ervoor dat ATI PRO BARDAGE zeer goed aansluit bij de hedendaagse duurzaamheidseisen. Geschikte locatie: op dak, gevel en vloer in nieuwbouw- of oudbouwconstructies.

Grasvezelisolatiepanelen van Gramitherm
Nieuw in het assortiment van BZW Holland zijn de Gramitherm Isolatiepanelen. Grassoorten die niet gebruikt kunnen worden als veevoer vormen momenteel een restproduct. Dit restproduct wordt verwerkt tot lignocellulose vezels. Deze vezels verwerkt Gramitherm tot isolatiepanelen. Het resultaat is een product waarmee BZW Holland tegemoet komt aan de verwachtingen van de toekomst. De grasvezelpanelen van Gramitherm hebben een CO2-positieve balans en zijn uiterst geschikt als biobased isolatiemateriaal voor (binnenzijde) dak, vloer en tussenwanden.

Hoogwaardige en duurzame isolatie
Hoogwaardige en duurzame isolatie