Katoenen jubileum

11-01-2023
Katoenen jubileum

Sinds begin 2022 is Wijzonol trotse partner van Stichting Nederland Monumentenland. Dat betekent dat er precies een jaar later een bescheiden katoenen jubileum gevierd mocht worden.

Katoenen jubileum

Dit gebeurde eind december tijdens een gezamenlijk bezoek aan het meest duurzame monument van Nederland; de Watertoren Reusch in Schimmert (Limburg).

Wijzonol behaalde in 2016 als eerste chemische bedrijf ter wereld het ‘B-Corp’ certificaat, een internationale certificering voor winst gevende bedrijven die een grote, positieve impact hebben op mens en milieu. B- Corps zijn gecertificeerd door het Amerikaanse non-profit B-Lab om en voldoen daarmee aan strikte normen voor sociale en milieuprestaties, verantwoordingsplicht en transparantie.

Om dit waardevolle één-jarig jubileum te vieren, waren beide partijen op bezoek bij het meest duurzame monument van Nederland: Watertoren Reusch in Schimmert (Limburg). Eigenaar van de voormalige watertoren Nico Eurlings mocht zich tijdens de opening van de Vriendenloterij Open Monumentendag 2022 de trotse winnaar noemen van de Open Monumentendag Duurzaamheidsprijs. Hij ontving onder andere een Wijzonol cheque ter waarde van €1500,- voor professionele Wijzonol verfproducten in combinatie met technisch advies en ondersteuning.