Kitpistool voor in kleine hoekjes

Bij het OX pro stangloze kitpistool is de stang die normaal achter uit het kitpistool steekt, vervangen door een ingenieus inwendig systeem om de bodem van een kitkoker op te duwen.

Het OX pro stangloze kitpistool is perfect voor gebruik in krappe en moeilijk bereikbare

Het OX pro stangloze kitpistool is perfect voor gebruik in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes waar je scheuren of gaten moet afdichten en/of opvullen. Denk aan lastige plekken achter gootstenen, binnen in kasten, achter hangtoiletten en in douchecabines.

Het buigzame, maar stijve profiel loopt niet aan de achterzijde van het kitpistool naar buiten, maar komt via een bocht aan de bovenzijde in een geleiderail met drukstop. Zodra de kitkoker leeg is, kan de gebruiker de drukstop bovenop het kitpistool ontgrendelen en naar voren schuiven. Hierdoor schuift de drukplaat voor de kitkoker weer naar achteren en kan een nieuwe kitkoker worden geplaatst.

Het kitpistool is gemaakt van een lichtgewicht versterkte polycarbon behuizing met een geklonken stalen cartridge houder. Deze is geschikt voor het gebruik van cartridges / kitkokers tot 400 ml. De ergonomisch ontworpen handgreep zorgt voor maximaal comfort tijdens het gebruik, terwijl de handige riemclip snel en eenvoudig aan de gereedschapsriem kan worden geklikt.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen