Kleurentools ter inspiratie en hulp

05-04-2023
Kleurentools ter inspiratie en hulp

Naast de Paint & Paper Library-kleurenkaart biedt Paint & Paper Library nu meerdere kleurentools ter inspiratie en hulp bij het kiezen van kleur voor creatieve interieurprojecten.

Kleurentools ter inspiratie en hulp

Paint & Paper Library heeft een nieuwe Fan-deck en Colour Atlas ontwikkeld.

In de Colour Atlas zijn de 180 rijk gepigmenteerde tinten van Paint & Paper Library opgenomen. Deze kleurentool geeft deskundige kleurbegeleiding aan ontwerpers en huiseigenaren. Naast waardevol kleuradvies biedt het bijpassende kleursuggesties bij elke verfkleur in het palet, afhankelijk van de interieurstijl, die je wilt creëren.

Kleurentools ter inspiratie

Paint & Paper Library’s nieuwe Fan-deck (kleurenwaaier) toont de ‘Original Colours’ en ‘Architectural Colours’, gepresenteerd in een handzame, elegante opbergbox voor eenvoudig gebruik. De kleurstalen hebben een afmeting van 125mm x 60mm x 53mm en kunnen uitgewaaierd worden. De kleurstalen zijn zo georganiseerd dat ze het kleurenpalet weerspiegelen, zoals het wordt gepresenteerd op de Paint & Paper Library-kleurenkaart. De Fan-deck is daarmee ideaal om op een gemakkelijke manier uitgebalanceerde kleurenschema’s te maken.

Andy Greenall, Paint & Paper Library: “Paint & Paper Library biedt inspiratie, kleurexpertise en ontwerpideeën voor binnenhuisarchitecten, architecten, bestekschrijvers en veeleisende huiseigenaren wereldwijd en heeft een ongeëvenaard inzicht in kleurbalans, sfeer en licht in hedendaagse interieurs.”