Koen Dijkstra wint KTV-Award 2020

In de jaarlijkse klanttevredenheid-wedstrijd (KTV-Award) onder alle erkend Betere Schilders is Koen Dijkstra uit Eindhoven degene met de meest feilloze klantbeoordelingen. 
Koen Dijkstra wint KTV-Award 2020  | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
In zowel de regio’s Noord-, Midden- als Zuid-Nederland zijn de drie beste vakschilders in het zonnetje gezet. In 2020 vonden er ruim 1800 reviews plaats, met een gemiddelde waardering van een 9,4. De top 3 in Zuid-Nederland werd gecomplementeerd door: 2. Eddie Kok Schilderwerken uit Nieuwkuijk 3. De Vakbroeders uit Soerendonk.
Vincent Jansen met het gelijknamige schildersbedrijf gevestigd in Rozendaal eindigt net als vorig jaar op de eerste plaats in Midden-Nederland. De rest van de top drie: 2. De Ridder Schilderwerken uit Schoonhoven 3. P. Rorije Schilders- en Afwerkingsbedrijf uit Apeldoorn.
Het Friese schildersbedrijf van Henk Postma (Zwagerbosch) was naar eigen zeggen volledig verrast door zijn prijswinnende review-cijfer. De top drie wordt gecomplementeerd door: 2. Flevo Painting uit Almere 3. Nosta Schilderwerken uit Alkmaar.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen