Kortere versie telescopische gipsplaatondersteuning

Kortere versie telescopische gipsplaatondersteuning

BESSEY voegt een nieuwe versie toe aan zijn STE-serie bovengrondse telescopische gipsplaatsteunen, die tot op heden drie maten omvat en geschikt is voor het ondersteunen van afstanden tussen 1.450 en 3.700 mm. Met  zijn instelbereik van 575 tot 910 mm  biedt de nieuwe STE90 ondersteuning waar de andere drie versies te lang zijn.

Kortere versie telescopische gipsplaatondersteuning

De kortste versie kan bijvoorbeeld bijzonder nuttig zijn in keuken- en winkelinrichting, en hier vooral voor het positioneren en uitlijnen van wandmeubels.

Alle vier de maten van de BESSEY STE telescopische gipsplaatsteunen maken indruk met hun praktische bediening met één hand en een belastingslimiet van maximaal 350 kg met de telescopische stang volledig ingetrokken. In een competitieve vergelijking maakt dit hen het krachtigst. Met de telescopische stang volledig uitgeschoven is het laadvermogen van de korte STE90 nog steeds 350 kg en 65 kg voor de STE370, de langste versie.

Telescopische gipsplaatsteunen GS-gecertificeerd

De extreem stevige staalconstructie maakt het mogelijk en dus zijn de telescopische gipsplaatsteunen – op de kortste uitvoering na – ook GS-gecertificeerd.

Daarnaast biedt BESSEY ook een breed scala aan accessoires die extra veiligheid bieden, evenals verdere toepassingsopties.