Kostenbesparende compressor

Atlas Copco's electrische E-Air compressor speelt een cruciale rol in kostenreductie tijdens straalactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk.

Kostenbesparende compressor | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Kostenbesparende compressor | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Al meer dan 30 jaar is RJ Webb Commercials gespecialiseerd in de volledige reparatie en restauratie van voertuigen. Om elk voertuig goed voor te bereiden op herstel in zijn oude glorie, voert het Welshe bedrijf straalwerk uit om het oppervlak schoon te maken, te ontkalken en goed voor te bereiden op de restauratie, waardoor de best mogelijke afwerking wordt gegarandeerd.

Voor het leveren van de beste resultaten vertrouwt het bedrijf op de duurzame elektrische E-Air H250 VSD-compressor van Atlas Copco, die geen emissies produceert en bovendien hun kosten verlaagt. Sinds de toepassing van de elektrische compressor in hun activiteiten heeft RJ Webb Commercials een brandstofbesparing van meer dan € 5000 per jaar berekend.

Bovendien heeft RJ Webb Commercials verder geschat dat ze hun straalmateriaal met minimaal 10% hebben verminderd, wat resulteert in een indrukwekkende nettobesparing van meer dan € 1000.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen