Kozijnen achteraf betalen

27-06-2022
Kozijnen achteraf betalen

In 2017 bestormde Toelevering Online de bouwwereld met een uniek concept waarin je eenvoudig houten kozijnen bestelt via een slimme ontwerptool in een online webshop. Inmiddels levert het bedrijf naast hout ook kunststof en aluminium. De meest recente innovatie is dat zakelijke klanten voortaan pas na levering kunnen betalen, waarbij ook voor maatwerk geen aanbetaling nodig is.

Kozijnen achteraf betalen

Als ondernemer in de bouw ben je continu bezig met planning. Toch zijn er nog altijd onverwachte wijzigingen. Projecten lopen vertraging op, er ontbreken materialen of een kozijn moet razendsnel vervangen worden om verder te kunnen met een schilderklus. Zo is het flink puzzelen in de planning. Dan is het fijn om een leverancier te hebben die meedenkt en met een razendsnelle oplossing komt.

Kozijnen achteraf betalen

Met levertijden vanaf vijf werkdagen op maatwerk kozijnen speelt Toelevering Online hier slim op in. Met de allernieuwste ontwikkeling wordt de zakelijke klant verder ondersteund, want ook als het gaat om financiële planning, denkt Toelevering Online mee. 

Kozijnen achteraf betalen

Niet langer voorfinancieren

Tussen het moment van bestellen van materialen en betaling door de eindklant zit in de bouw normaal gesproken een behoorlijke tijd. Tijd waarin het geld deels of in zijn geheel voorgefinancierd wordt door de bouwer. Bij Toelevering Online vinden ze dat dit anders kan. Sinds kort biedt het bedrijf aan dat een bestelling veertien dagen na levering betaald kan worden. Dit gebeurt in samenwerking met een kredietverstrekker.

Deze kredietverstrekker voert op basis van het Kamer van Koophandel nummer een kredietcheck uit, onder meer op basis van betaalgedrag in het verleden, waarna een kredietbedrag wordt bepaald tot maximaal € 15.000 exclusief BTW. Binnen dit kredietbedrag kunnen klanten vervolgens betalen, zonder extra kosten. En ook voor maatwerk geldt dat er geen aanbetaling nodig is. 

Nooit meer zelf werktekeningen maken

Hoe simpel is het om kozijnen te bestellen bij Toelevering Online? Op de website vul je de maatvoering in en kies je in een paar stappen het type kozijn en de gewenste toebehoren. Het zelf maken van werktekeningen is verleden tijd, want deze download je direct vanuit de configurator. En je weet direct de prijs en leverdatum van het kozijn dat je hebt samengesteld.