Kracht uit lucht en accu-power

14-12-2022
Kracht uit lucht en accu-power

Zonder gaspatroon en een wirwar aan slangen – voor maximale vrijheid en comfort. Met het eerste accu Duplex spijkerapparaat in zijn soort van HiKOKI kunnen gebruikers nu beschikken over een krachtig en onderhoudsarm apparaat.

Kracht uit lucht en accu-power

Als snoerloos apparaat zonder gaspatronen of slangen biedt het nieuwe accu spijkerapparaat zowel veiligheid als kostenefficiëntie. Het door HiKOKI ontwikkelde, unieke luchtveer-aandrijvingssysteem (ASDS), dat ook in de NR3675DD is geïntegreerd, heeft geen gaspatronen nodig, wat het onderhoud minimaliseert. Bovendien is er geen regelmatig onderhoud van de verbrandingskamers nodig – dit bespaart extra geld.

Kracht uit lucht en accu-power

De NR3675DD biedt gebruikers een echte productiviteitsverhoging – Duplex-spijkers hoeven niet langer met de hand te worden ingeslagen en schroeven voor tijdelijke bevestiging zijn ook niet nodig. Met dit Duplex spijkerapparaat kunnen betonbekistingen heel eenvoudig worden aangebracht – hier wordt de spijker alleen tot de eerste kop ingeslagen en kan daarna weer met een koevoet worden verwijderd. Dit is ideaal voor betonbekistingen die slechts tijdelijk nodig zijn.

Een ander voordeel is de koolborstelloze motor, die niet alleen een positief effect heeft op het gebruik vanwege het compacte ontwerp en het lagere gewicht, maar ook grotendeels onderhoudsvrij is en dus de algehele prestaties van het apparaat verhoogt.