Krachten bundelen voor schilderend Nederland

Graco gaat een samenwerking aan met Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Doel van de samenwerking is het verhogen van de kennis en adoptie van spuitwerk bij schilders in Nederland.

Clemens van den Oord van Graco: ‘Schilders beseffen nog niet altijd goed welke voordelen

Clemens van den Oord van Graco: ‘Schilders beseffen nog niet altijd goed welke voordelen het airless spuiten wel niet allemaal te bieden heeft. Airless-spuittoestellen bieden een gemakkelijke en economische manier om coatings aan te brengen, ongeacht de hoeveelheid aanwezige vaste stoffen. Airless spuiten is daarenboven tot vier keer sneller dan borstelen of rollen. De gelijkmatige verflaag op alle soorten oppervlakken resulteert in een hoogwaardige afwerking en airless-spuittoestellen kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan coatingmaterialen, inclusief binnen- en buitenklussen. Het innovatieve proces voor het spuiten van verf is tegenwoordig populairder dan ooit dankzij de voortdurende technologische vooruitgang en de manier waarop de verschillende soorten airless spuitmethodes in de loop van de tijd zijn verbeterd op werklocaties over de hele wereld.’

Praktisch betekent de samenwerking het gezamenlijk organiseren van allerlei informatieve meetings, zoals trainingen, webinars en bijeenkomsten. Ook wordt er gezamenlijk gewerkt aan een nieuw concept voor schildersbedrijven. Wat dit precies inhoudt houden de partijen nog even geheim.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen