Kwaliteitsborging centraal

Façades 2022, de jaarlijkse uitgave van de VMRG, de brancheorganisatie voor metalen gevelbouw, is dit jaar dikker dan ooit. Een inspiratieboek met prachtige gevels van gebouwen die de afgelopen twee jaar opgeleverd zijn.

Tussen de mooie plaatjes door is een aantal artikelen te lezen waarbij kwaliteitsborging

Tussen de mooie plaatjes door is een aantal artikelen te lezen waarbij kwaliteitsborging centraal staat.

Façades 2022 bestaat uit 232 pagina’s met uiteenlopende gevelbouwprojecten waar VMRG bedrijven bij betrokken zijn geweest. Het boek is ingedeeld in renovatie-, utiliteitsbouw-, woningbouw- en zonweringsprojecten. In totaal bijna 100 prachtige gevels van uiteenlopende gebouwen.

Bij elk project staat aangegeven of het project onder het VMRG Keurmerk gerealiseerd is. Alle bedrijven met dit keurmerk leveren gegarandeerde kwaliteit op het gebied van gevels. Zij worden hierop regelmatig gekeurd, zowel in de fabriek als op de bouwplaats.

In deze veertiende uitgave van het Façades boek staat kwaliteitsborging centraal in deze artikelen. Een logische keuze met de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen in het vooruitzicht. Zo is te lezen dat de VMRG haar VMRG Keurmerk kwaliteitssysteem al volledig aangepast heeft aan deze nieuwe wet die vanaf 2023 in werking treedt.

Het boek is hier ook online te bekijken.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen