Licht in het overkoepelende accusysteem

SCANGRIP sluit zich aan bij het Cordless Alliance System (CAS). Met de toetreding van het Deense bedrijf wordt het fabrikanten overkoepelende accu-systeem uitgebreid met 6 LED-werklampen. 
Licht in het overkoepelende accusysteem | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
SCANGRIP zorgt nu voor de volledige lichtopbrengst in het Cordless Alliance System (CAS). ‘Wij willen onze klanten het meest efficiënte assortiment aan werklampen bieden. Onze bedoelingen zijn daarom duidelijk: wij zorgen bij onze producten voor de maximale lichtopbrengst en dito levensduur. Daarbij kiezen wij heel duidelijk voor de accu, want wij ontwikkelen en produceren de werklampen van de toekomst’, zegt Anders Borring, eigenaar en CEO van SCANGRIP. ‘Met CAS hebben wij een krachtige accu-technologie en kunnen onze klanten tegelijkertijd toegang tot heel veel sterke merken en hun producten bieden – en dat wereldwijd. Wat de doorslag heeft gegeven: één accu past voor alles.’
De zes nieuwe werklampen van SCANGRIP zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en hebben daarbij een bijzonder hoge lichtopbrengst.
CAS ging in de zomer van 2018 met negen fabrikanten van elektrisch gereedschap en machines uit diverse segmenten van start. Binnen dit in de branche unieke accu-systeem zijn alle machines van de CAS-partners voor 100% uitwisselbaar en kunnen willekeurig met elkaar gecombineerd worden.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen