Maatwerk voor de afbouw

Gyproc® en Saint-Gobain Solutions slaan de handen ineen en introduceren Maatwerkpakketten: op maat gemaakte prefab werkpakketten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort.

De Maatwerkpakketten zijn in vijf niveaus beschikbaar. Het is mogelijk om Gyproc®
Maatwerk voor de afbouw | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De Maatwerkpakketten zijn in vijf niveaus beschikbaar. Het is mogelijk om Gyproc® gipsplaten voor één ruimte in een pakket geleverd te krijgen met daarbij verschillende opties. Dit varieert van gipsplaten gezaagd op de benodigde lengtes, gestapeld naar de gewenste montagevolgorde tot gipsplaten voorzien van sparingen én gezaagd op de juiste breedtes.

Doordat alle systemen vooraf in BIM worden ingetekend, is een maatvaste uitvoering van alle systemen gewaarborgd en worden faalkosten voorkomen. Alle platen worden in de fabriek zo efficiënt mogelijk op maat gesneden en verpakt als pakket voor één ruimte. Hiermee gaat de bouwproductiviteit omhoog, wordt snijafval verminderd en is de werkplek op de bouwwerf vrij van stof. De Maatwerkpakketten worden op het gewenste moment geleverd op de bouwwerf.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen