Matchmaker voor professionals

Schildersbedrijven kunnen vanaf nu gebruik maken van een nieuw online platform om opdrachten te werven. MyGo, zoals het platform heet, is zo gebouwd dat opdrachtgevers (consumenten en bedrijven) op basis van een afgestemd vraag- en aanbodsysteem aan elkaar gematcht worden.

Matchmaker voor professionals | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Of het nu gaat om een spoedklus of een opdracht op de langere termijn, voor beiden kan de consument bij MyGo terecht.

MyGo probeert niet enkel de vraag van consumenten te vergemakkelijken, ook dienstverleners kunnen zich tijd en geld besparen met dit nieuwe dienstenplatform. MyGo onderscheidt zich in de hoogwaardige techniek achter het platform en focust op een perfecte samenhang tussen vraag en aanbod. Ondernemers kunnen bij MyGo hierdoor exact de werkzaamheden selecteren die ze willen, en de communicatiekanalen waarmee ze benaderd willen worden.

Hierbij biedt MyGo verschillende mogelijkheden zoals een offerte-aanvraag, rechtstreeks bellen met uw bedrijf of via het eigen servicecenter of direct een afspraak inplannen.

De ondernemer betaalt per contactverzoek, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van de grootte van de klus, de regio en de slagingskans van de opdracht. MyGo werkt op basis van ‘no cure no pay’, waardoor er voor de ondernemer geen vaste kosten bestaan.

Aanmelden voor schildersbedrijven.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen