Meer gelaagd glas

#interieurbouw 25-03-2017
Meer gelaagd glas

Meer gelaagd glas

Om te kunnen beantwoorden aan de toenemende vraag naar gelaagd glas in Europa, gaat Guardian Glass een nieuwe productielijn voor gelaagd glas openen in haar fabriek in Oroshaza, Hongarije. De nieuwe lijn gaat zowel standaard als gecoat gelaagd glas produceren, naast speciale producten zoals akoestisch, gekleurd en dik gelaagd glas. De toenemende vraag naar gelaagd glas wordt gedreven door drie langetermijntrends:
* De regelgeving op nationaal niveau in Europa vereist het gebruik van veiligheidsglas in een toenemend aantal venster- en interieurtoepassingen, waarvoor gelaagd glas de meest efficiënte oplossing is.
* De wens om in gebouwen meer natuurlijk licht toe te laten drijft de trend in de richting van grotere, meer energie-efficiënte vensters, wat het gebruik van gelaagd glas noodzakelijk maakt voor een hogere mechanische sterkte en meer veiligheid.
* Een algemene stijging in de vraag naar geluidwering voor zowel woningen als bedrijfsgebouwen heeft het gebruik van akoestisch gelaagd glas doen toenemen.
www.guardianglass.com