Meer meters, minder verf

#Schilder 05-10-2020
Meer meters, minder verf

Met jouw vakmanschap en de binnenmuurverven van Sikkens lever je altijd het beste schilderwerk. Door de hoge dekking schilder je makkelijk meer meters én heb je minder verf nodig voor een perfect eindresultaat. Voor ieder vakwerk heeft Sikkens de juiste muurverf van uitstekende kwaliteit en met unieke eigenschappen. 
Meer meters, minder verf
Maak kennis met de binnenmuurverven van Sikkens. Alphacryl Pure Mat SF is een indrukwekkend mooie, extreem matte muurverf voor binnen. Oneffenheden zijn hierdoor minder tot niet zichtbaar. Het product heeft isolerend vermogen en is zeer schrobvast (klasse 1 volgens DIN EN 13300) en daarmee eenvoudig te reinigen zonder opglanzen. Door de perfecte vloei, uitstekende dekking en schrobvastheid geeft de extreem matte Alphacryl Pure Mat SF langdurig mooie strakke muren!

Vlekafstotend
Alpha Rezisto Mat is een extreem goed te reinigen binnenmuurverf. Dit product is vlekafstotend en uitermate geschikt voor ruimten die intensief gebruikt worden.
Door de extreme vuilafstotendheid is Sikkens Alpha Rezisto ideaal voor ruimtes die onderhevig zijn aan hoge dagelijkse belasting. Het product is daardoor zeer geschikt om toe te passen binnen bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen en horeca-gelegenheden. Daarnaast is het uitstekend toepasbaar in keukens en (trappen)hallen. Het product is makkelijk verwerkbaar en heeft een mooi mat uiterlijk.

Emissiearm
Sikkens Alphatex Mat SF is een eenvoudig te verwerken en duurzame muurverf voor binnen, met de hoogste binnenluchtkwaliteit (IAQ A+). Dit maakt dat je makkelijk en emissiearm schildert. Daarnaast is de muurverf oplosmiddelvrij en heeft hét Europees Milieukenmerk. Een gedegen bewezen topper voor perfecte matte en gladde afwerking voor iedere ruimte die om kwaliteit vraagt.

Meer meters, minder verf
Meer meters, minder verf
Meer meters, minder verf