Mengend Nederland roert zich

De brancheorganisaties voor desinfectie- en reinigingsmiddelen (NVZ), spuitbussen (NAV), lijmen en kitten (VLK), en verf en drukinkt (VVVF) zijn een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam Mengend Nederland.
Mengend Nederland roert zich | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
De brancheorganisaties slaan de handen ineen voor duurzame en veilige productie in Nederland en voor verantwoord gebruik van hun producten. Dit kan niet zonder eenduidige, praktisch te implementeren regelgeving die rekening houdt met het midden- en kleinbedrijf, die daadwerkelijk bijdraagt aan veiligheid en duurzaamheid en die innovatie niet hindert.
De eindmarkten van de vier brancheorganisaties verschillen, maar de aangesloten bedrijven hebben een belangrijk gemeenschappelijk aspect: ze leveren en/of fabriceren hoogwaardige, innovatieve producten door middel van roeren, mixen ofwel mengen van ingrediënten. Mengend Nederland vertegenwoordigt ruim 200 bedrijven; zowel multinationals als midden- en kleinbedrijven waarvan de meesten internationaal opereren. De gezamenlijke sectoren realiseren in Nederland een omzet van zo’n 2,5 miljard euro per jaar. Als de economische waarde van de producten wordt meegenomen, inclusief de werkgelegenheid, is de impact ervan het veelvoudige.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen