Met Gyproc pak je grote vlakken in je uppie aan

Beeld: Gyproc Nederland
Beeld: Gyproc Nederland

Gyproc Nederland introduceert Gyproc Supreme. Grote vlakken in je uppie pakken! Een machinale gipspleister met een extra lange verwerkingstijd, zo’n 5 uur. Die lange wand of groot plafond (meer dan 50 m2) werk je nu gemakkelijk in je uppie af.

Beeld: Gyproc Nederland
Beeld: Gyproc Nederland

Gyproc Supreme is uniek door zijn extra lange verwerkingstijd. Daarnaast heeft de gipspleister een zeer geleidelijke afbinding. De stukadoorsgips is te gebruiken op alle traditionele ondergronden, evenals beton, cellenbeton, gipsblokken en gipsplaten. De mengverhouding is 18 liter water op 1 zak gips van 25 kg en de gipspleister is aan te brengen vanaf 5 mm. 

Gyproc ontwikkelde Supreme samen met stucadoors

De nieuwe Gyproc Supreme is met stukadoors uit de praktijk geheel nieuw ontwikkeld. Door samen met kritische stukadoors de gipspleister te testen en te beoordelen tijdens de productontwikkeling, is Gyproc in staat geweest om de perfecte stukadoorsgips te ontwikkelen.  

Verschillende stukadoors probeerden de nieuwe stukadoorsgips al uit en de eerste reacties zijn zeer positief.

De Gyproc adviseurs komen graag langs om samen met stukadoors wat meters te maken op een project. Zo kunnen stukadoors Gyproc Supreme zelf uitproberen.

Aanvragen van een Supreme demo kan hier.