Mewa kiest resoluut voor herbruikbare verpakkingen

15-05-2023
Mewa kiest resoluut voor herbruikbare verpakkingen

Mewa kiest resoluut voor herbruikbare verpakkingen. Want hoe langer een verpakking meegaat, hoe duurzamer ze ook effectief is.

Mewa kiest resoluut voor herbruikbare verpakkingen

Duurzaamheid omvat immers niet alleen het gebruik van recycleerbare en repareerbare materialen, ook de levensduur is een sleutelfactor.

Mewa kiest resoluut voor herbruikbare verpakkingen

Voor het vervoer en de opslag van de Mewa-werkkleding worden wasbare zakken uit textiel gebruikt, die de veiligheids- en hygiënevoorschriften van de kleding perfect garanderen. Deze waszakken kunnen tot wel 100 keer hergebruikt worden. Ze maken daardoor integraal deel uit van het duurzame businessmodel van Mewa, dat zijn klanten voorziet van beroepskleding en ander bedrijfstextiel in een betrouwbaar kringloopsysteem.

Veiligheidscontainers voor Mewa-poetsdoeken

Ook bij de opslag en het vervoer van de Mewa-poetsdoeken geldt het herbruikbaarheidsprincipe. Door de milieuvriendelijke SaCon-veiligheidscontainers in te zetten, besparen zowel de textieldienstverlener als de klanten aanzienlijk op grondstoffen en andere middelen. De SaCon-containers kunnen tot acht jaar hergebruikt worden en beantwoorden perfect aan de internationale eisen van het ADR (overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen).

Dankzij haar overtuigde focus op duurzaamheid garandeert Mewa een milieuvriendelijk dienstverleningssysteem volgens het principe ‘gebruiken in plaats van bezitten’.