Milieuvriendelijk schuimsysteem

22-07-2022
foto DuPont, alle rechten voorbehouden
foto DuPont, alle rechten voorbehouden

DuPont Performance Building Solutions introduceert in Europa, het Midden-Oosten en Afrika een nieuwe versie van DuPont™ Froth-Pak™ Spray Foam Systems die de uitstoot van broeikasgassen met 99 procent vermindert, terwijl de prestaties behouden blijven.

foto DuPont, alle rechten voorbehouden
foto DuPont, alle rechten voorbehouden

Froth-Pak™ bevat geen chemicaliën of HFK’s die de ozonlaag aantasten terwijl het de door professionals in de bouwsector vereiste prestatiekenmerken behoudt.

Froth-Pak™ Foam Systems is de alles-in-één autonome schuimmachine in een draagbare kit ontworpen voor professionals in de bouwsector. Deze tweecomponenten schuimen werken snel en efficiënt om zo grotere gaten en doorvoeren op te vullen en te zorgen voor warmte-, lucht- en vochtbeheer dat bijdraagt aan de operationele energie-efficiëntie van gebouwen gedurende de levensduur daarvan.

• Goed geïnstalleerde afdichtings- en isolatiemiddelen zoals Froth-Pak™ Foam Systems kunnen huiseigenaren aanzienlijke besparingen op verwarmings- en airconditioningskosten opleveren;

• Froth-Pak™ Foam Systems is compatibel met andere materialen en hecht zich snel aan een verscheidenheid van bouwmaterialen en ondergronden.