Modernistische esthetiek

30-01-2023
Modernistische esthetiek

Oppervlakken die het uiterlijk overstijgen, materialen die onverwachte sensaties verbergen: Ceramiche Refin gaat verder dan het traditionele concept van beton en stelt zijn eigen originele, unieke interpretatie voor.

Modernistische esthetiek

De nieuwe Feel-collectie valt op door zijn vermogen om uniformiteit en tactiele sensaties te combineren in een modernistische esthetiek die opgaat in verfijnde ruimtes waar materiële vlakken naadloos op elkaar inwerken en perceptie diffuus en totaal wordt.

Modernistische esthetiek

Het zeer moderne karakter van de collectie komt ook tot uiting in het vermogen om in te spelen op de behoeften van ontwerpers, zonder dat ze compromissen of offers hoeven te brengen. Feel is namelijk verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en in vijf kleuren: van neutrale tinten zoals Wit, Licht en Donker grijs en Warm beige, tot het originele Saliegroen.

Modernistische esthetiek

Zoals al het porseleinen aardewerk van Refin is de Feel collectie resistent en duurzaam, hygiënisch, hypoallergeen, antibacterieel en gemakkelijk schoon te maken.

Naast dat ze brandveilig, veilig en milieuvriendelijk zijn omdat de tegels gemaakt zijn van natuurlijke grondstoffen, zijn ze 100% recyclebaar.