Moeiteloze montage verlichte spiegel

Moeiteloze montage verlichte spiegel

Met het Geberit FlexInstall bevestigingssysteem is het achteraf uitlijnen van spiegels eenvoudiger geworden dan ooit tevoren.

Moeiteloze montage verlichte spiegel

Voor een eenvoudige installatie aan de wand zijn de nieuwe verlichte spiegels van de Geberit Option-serie voorzien van de innovatieve FlexInstall bevestigingsoplossing. Als de boorgaten namelijk niet precies op dezelfde hoogte zitten, wordt het uitlijnen moeilijk. Met Geberit FlexInstall kunnen de spiegels nu tot 5 mm in hoogte worden uitgelijnd.

Moeiteloze montage verlichte spiegel

"De designvereisten in de badkamer zijn even gevarieerd als individueel. Nadat de juiste spiegel is gekozen en geïnstalleerd, moet deze ook zo perfect mogelijk aan de muur opgehangen worden”, aldus Geberit. "Om ervoor te zorgen dat dit lukt, kan de monteur met FlexInstall de reeds aan de muur bevestigde rozet eenvoudig opnieuw afstellen. Met behulp van een waterpas en het draaien van de bevestigingen is uitlijnen vrijwel moeiteloos." Voor de installatie is geen extra gereedschap nodig.

Extra muurbevestiging onderzijde spiegel

De nieuwe Option spiegels hebben ook een extra muurbevestiging aan de onderzijde. De monteur hoeft de boorgaten hiervoor niet apart af te meten; dankzij zelfklevende strips kleven de veiligheidsclips tijdens het uitlijnen direct aan de muur en kunnen ze snel en eenvoudig worden vastgeschroefd.