Next generation egaliseermiddel

F. Ball lanceert de laatste aanwinst in het assortiment hoogwaardige egaliseermiddelen, Stopgap 1500 AquaPro.

Next generation egaliseermiddel | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Stopgap 1500 AquaPro kan direct op oude lijmresten worden aangebracht, waaronder bitumen, fixatie voor tapijttegels en keramische tegels, waardoor mechanische voorbereiding niet meer nodig is. Omdat ook vooraf primeren niet nodig is biedt Stopgap 1500 AquaPro een geweldige besparing van zowel tijd als geld. Met zijn snelafbindende en sneldrogende eigenschappen is de egalisatie al in 60 minuten beloopbaar en al na 4 uur te stofferen.

Stopgap 1500 AquaPro is ideaal voor gebruik op diverse typen ondergrond, zoals zand/cement dekvloer, beton, granito, terrazzo, asfalt, staal, oude asbesthoudende vinyltegels, epoxy- en polyurethaanharsen, keramische- en natuurtegels, alsook Stopgap vochtschermen.

De nieuwe egaline is bovendien vocht-tolerant en daarmee geschikt voor vochtige ondervloeren voordat een vochtscherm wordt aangebracht. Bij grove of ongelijke dekvloeren kan na het aanbrengen van een vloeibaar vochtscherm plasvorming ontstaan door de golvingen in het vloeroppervlak, waardoor meer vochtscherm moet worden aangebracht om volledige dekking te bereiken. Van tevoren de vochtige ondervloer egaliseren met Stopgap 1500 AquaPro voorkomt deze extra kosten. 

Verder zorgt de proteïnevrije formulering dat het product ook te verwerken is in biologisch gevoelige omgevingen, zoals ziekenhuizen, laboratoria.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen