Nieuw pand om te kunnen groeien

21-07-2022
Nieuw pand om te kunnen groeien

Elite Tools BV zal medio augustus 2022 verhuizen naar een nieuwe kantoorlocatie aan de Oudhuizerstraat 31 in Klarenbeek. De leverancier van gereedschappen voor de afbouwbranche wil met deze verhuizing invulling geven aan haar groeiambities.

Nieuw pand om te kunnen groeien

De afgelopen jaren heeft Elite Tools door middel van enkele strategische investeringen zeer goede merken aan zich weten te binden. Zo werd het snelgroeiende bedrijf onlangs de exclusieve leverancier van DeWALT afbouwgereedschappen.

Ter voorbereiding op de officiële verhuizing heeft Elite Tools BV al enkele maanden kunnen wennen, maar vanaf 15 augustus zal het vestigingsadres ook aan de Oudhuizerstraat in Klarenbeek zijn.

De timing van de verhuizing is tweeledig. Enerzijds kan Elite Tools tijdens de bouwvak verhuizen zodat er zo min mogelijk overlast voor haar klanten en relaties ontstaat. Anderzijds gaat Frits van Dijk Elite Tools verlaten om een uitdaging buiten het bedrijf aan te gaan. Elite Tools bedankt Frits van Dijk hartelijk voor zijn inspanningen de afgelopen jaren en wenst hem heel veel succes in de toekomst.