Nieuwbouw met hoog afwerkingsniveau

#Schilder 24-09-2021
Nieuwbouw met hoog afwerkingsniveau

De Hakron Groep is verhuisd naar haar nieuwe, duurzame kantoor en distributiecentrum aan de Wattstraat in Harderwijk. Na een aantal keren bijbouwen was er geen mogelijkheid voor verdere uitbreiding op de oude locatie in Nunspeet. Daarom is er gekozen voor nieuwbouw op industrieterrein Lorentz 3 Harderwijk, waarmee ook de Veluwse roots behouden blijven.

Nieuwbouw met hoog afwerkingsniveau

Het gebouw heeft een hoog afwerkingsniveau en moderne uitstraling zowel qua in- als exterieur. De opvallende, grote raampartijen bieden met name aan de voorzijde veel daglicht. In de ontvangsthal van het kantoor is een vide met een fraaie trap naar de verdiepingen. Vanuit het kantoorpand is er een directe verbinding met het logistiek centrum.  Er is veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alle interne transportmiddelen zoals hef- en reachtrucks, zijn elektrisch aangedreven. Het dak van het gebouw wordt de komende periode nog voorzien van honderden zonnepanelen.

Nieuwbouw met hoog afwerkingsniveau

Logistiek
In het logistiek centrum is het aantal voorraadlocaties verdubbeld ten opzichte van de oude locatie. Er wordt gewerkt met handscanners en er is vloerverwarming aangelegd voor een prettige omgevingstemperatuur om in te werken. De goederen worden grotendeels met eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs van Hakron uitgeleverd. Daarbij blijft levering per bode ook mogelijk. De centrale ligging is ideaal, midden in Nederland en vlak bij de A28.

Nieuwbouw met hoog afwerkingsniveau