Nieuwe accu-alliantie

09-09-2022
Nieuwe accu-alliantie

AmpShare - powered by Bosch: zo heet de nieuwe, fabrikantoverkoepelende globale accu-alliantie die de oprichtende bedrijven Bosch, Fein en Rothenberger nu in het leven hebben geroepen.

Nieuwe accu-alliantie

Met AmpShare onderbouwen oprichters en leden hun gemeenschappelijke visie om professionele gebruikers het beste en uitgebreidste 18 volt-systeem te bieden dat over talrijke merken, toepassingen en landen heen compatibel is. Nu al kunnen professionals meer dan 200 gereedschappen van de merken Bosch, Brennenstuhl, Cox, Fein, Klauke, Ledlenser, Lena Lightning, Ramset, Sonlux en Wagner met een en dezelfde 18 volt-accu gebruiken.

Met de oprichting van de AmpShare-alliantie groeit het fabrikantoverkoepelende accusysteem naar meer dan 25 merken. Het biedt professionals in alle segmenten een breder toepassingsspectrum dan ooit tevoren en bestrijkt nagenoeg elke toepassing met één AmpShare-accu. Gebruikers besparen daardoor geld, ruimte en tijd en leveren bovendien ook een bijdrage aan meer duurzaamheid, want over het geheel genomen hebben ze minder accu's en opladers nodig.