Nieuwe allrounder

14-09-2022
Nieuwe allrounder

Wie op zoek is naar een multifunctionele snip die een breed scala aan materialen kan snijden, is bij BESSEY aan het juiste adres.

Nieuwe allrounder

Zowel professionals als doe-het-zelvers waarderen de nieuwe multifunctionele scharen van BESSEY, en met goede reden. Aanvankelijk alleen bedoeld als ondersteuningstool in het Erdi-assortiment, heeft de D52-2 bewezen een echte bestseller te zijn. De tangen zijn uiterst veelzijdig met een buitengewoon robuuste constructie.

Nieuwe allrounder

De 260 mm D52-2 heeft rechte scharen die een snijlengte van 53 mm mogelijk maken. Het snijdt moeiteloos door zachte materialen zoals karton, stof en papier en kan zelfs snijden in koudgewalst staal tot 0,6 mm dik.

Nieuwe allrounder

De in elkaar grijpende geharde bek voorkomt uitglijden tijdens het werken, en de beproefde ERGO-handgreep – in zijn karakteristieke rood/zwarte ontwerp – zorgt voor een gemakkelijke grip en een comfortabel tafelgevoel wanneer het wordt gehanteerd. De tang en het handvat voor de nieuwe D52-2 zijn uit één stuk gesmeed, wat hem extra  stabiliteit geeft. De messen zijn gezandstraald om te beschermen tegen corrosie en oppervlaktebehandeld. Dit maakt de frezen ideaal uitgerust voor gebruik buitenshuis bij slechte weersomstandigheden.