Nieuwe driedimensionale belevenis

Latho panels biedt de moderne ontwerper een paneel met een nieuwe driedimensionale belevenis. Met dit nieuwste product in het assortiment plaatmaterialen biedt Maiburg een breed scala aan mogelijkheden voor de meubelindustrie en interieurbouwsector, allemaal gekenmerkt door de hoogste kwaliteit.

Een modern ontwerp met bijvoorbeeld een solid surface waskom combineert perfect met
Nieuwe driedimensionale belevenis | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Nieuwe driedimensionale belevenis | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Een modern ontwerp met bijvoorbeeld een solid surface waskom combineert perfect met de driedimensionaal gefreesde Latho-panelen. Het bedrijf is dan ook niet verrast door de enorme hoeveelheid interesse die het de laatste tijd ontvangt op dit materiaal.

Door gebruik te maken van speciale freestechnieken worden oppervlakken gevormd en krijgt het paneel haar eigen unieke textuur. Dit kan op een flexibel fineer dat verlijmd kan worden op een dragermateriaal naar keuze of als kant-en-klaar paneel op maat gemaakt.

De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en frezingen in de standaard afmeting 2440x1220mm met diktes van 1,2 mm tot 50 mm. Gebruik Latho panels in combinatie met de schitterende solid surface producten van Betacryl en maak van je meubelstuk een échte eyecatcher in jouw interieurontwerp!

Exclusieve distribiteur van Latho components | Maiburg | Maiburg

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen